miercuri, 25 martie 2009

Scurt Istoric


Nu suntem singure. Sunt oameni si organizatii carora le pasa. Pentru a intelege mai bine eforturile noastre, o sa va fac "cunostinta" cu partenerii/organizatiile care ne sustin:

ANPCDEFP ~ Tineret in Actiune

Tineret in actiune este programul comunitar care pune in practica cadrul legal de sustinere a activitatilor de invatare non-formala pentru tineri. Va fi implementat in perioada 2007-2013 cu un buget total de 885 milioane de Euro. Pentru Romania este alocat un buget de aproximativ 3 milioane Euro anual.

Mai multe informatii gasiti aici.

Learn Today, Build Tomorrow!

„Learn today, build tomorrow” este o iniţiativă educaţională adresată elevilor de liceu orientaţi către dezvoltare personală şi înţelegerea tendinţelor în educaţie la nivel global, sub îndrumarea unor stagiari internaţionali. Printr-un proces de învaţare activă, elevii au oportunitatea de a-şi descoperi şi dezvolta competenţe personale, interpersonale şi de echipă susţinand astfel un proces conştient de autoeducare şi orientare profesională.

Mai multe informatii gasiti aici sau aici.

Pentru activitatea din acest an, puteti sa consultati blogul Learn Today, Build Tomorrow 2009.

AIESEC Romania

AIESEC România este în prezent în prezent în 13 de universităţi din cele mai importante orase din tara, AIESEC este platforma internaţională pentru tineri de a descoperi si de a dezvolta potenţialul lor în aşa fel încât să aibă un impact pozitiv în societate.

Mai multe detalii aici.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu